20170828 TK Architecten Wortegem 0011 Kopie 2 1024x683

Artea ondersteunt zijn opdrachtgevers tijdens de hele bouwfase.

Werking

Als totaal aannemer zijn wij voornamelijk actief in architectuur en interieurvormgeving. Een unieke conceptuele aanpak is bij Artea een blijvende richtlijn.

Artea staat in voor de begeleiding van het bouwproject in samenspraak met de opdrachtgever. Met ondersteuning van de architect voor de vormgeving van uw woning,  met oog voor detail en interieurafwerking. Artea beschikt over eigen arbeiders om de afwerkingskwaliteit en de timing van uw project te garanderen. Dit professioneel voordeel garandeert een hoogwaardige uitvoering van uw exclusief bouwproject. Binnen Artea doen wij beroep op onze eigen engineering divisie Artuur voor het uitvoeren van oa. ingenieursstudies en EPB-studies. Onze expertise en kennis houdt onszelf en ons bouwteam scherp, waardoor we ons eindresultaat tot een hoger niveau kunnen tillen.

20170828 TK Architecten Wortegem 0343 Kopieren 768x512

Met eigen metsers (Antoon Bouwwerken), eigen meubelmakers, schrijnwerkers en schilders (ALTO-interiors) bouwen we verder onze reputatie van luxe afwerking in het high-end segment op.