Ontwerp & realisatie

artea ontwerp nieuwbouw aannemer bouwbedrijf architectuur

Artea ondersteunt zijn opdrachtgevers tijdens de hele bouwfase, van concept tot uitvoering. Als ontwerpbureau en centrale aannemer zijn wij voornamelijk actief in moderne architectuur en interieurvormgeving. Een unieke conceptuele aanpak is bij Artea een blijvende richtlijn.

Artea Concepts staat in voor de conceptuele begeleiding van het bouwproject in samenspraak met de opdrachtgever. Met de architect als startpunt voor de vormgeving van uw woning, werkt Artea Concepts het ontwerp verder uit met oog voor detail en interieurafwerking. Dit professioneel voordeel garandeert een hoogwaardige uitvoering van uw exclusief bouwproject. Binnen Artea doen wij beroep op onze eigen engineering divisie Artuur voor het uitvoeren van oa. ingenieursstudies en EPB-studies.

Artea Construct staat in voor de realisatie van de bouwactiviteiten. Artea beschikt over eigen arbeiders om de afwerkingskwaliteit en de timing van uw project te garanderen. De verworven praktisch-technische kennis houdt onszelf en onze onderaannemers scherp, waardoor we ons eindresultaat tot een hoger niveau kunnen tillen. Met eigen metsers (Antoon Bouwwerken), eigen meubelmakers en schrijnwerkers (ALTO-interiors), en eigen schilders (AMBER schilderwerken) bouwen we verder onze reputatie van luxe afwerking in het high-end marktsegment op.